Gyngehesten åbner hver dag kl. 9:30 og lukker kl. 12:30 (Tirsdag til 14.30* og Torsdag 9-15*)

Holdene sammensættes, så vidt muligt, efter alder og med en blanding af lige mange piger og drenge.

  • Mandag: Blandet søskendehold.
  • Tirsdag formiddag (kl. 9.30-12.00): De yngste på 6 mdr. til 2 år. 
  • Tirsdag eftermiddag (kl. 12.00-14.30): Mellemgruppen fra 2 til 4 år.
  • Onsdag: Blandet søskendehold.
  • Torsdag formiddag (kl. 9.00-11.45): Blandet søskendehold.
  • Torsdag eftermiddag (kl. 12.15-15.00): Blandet søskendehold.
  • Fredag: Primært børn over 3 år.

 

Dagens rutiner i Gyngehesten:

Ca. kl. 10:00 samles vi til velkommensang o. lign. inde i puderummet. Vi sætter pris på, at alle er her kl. 10, så vi kan synge sammen. Hvis vi allerede sidder i puderummet, når I kommer, må I gerne liste ind og være med.

Aktivitetsplaner/temaer: Der er hver måned et nyt tilbud om aktiviteter. Disse er i henhold til vores læreplaner og kan læses på vores hjemmeside. Så der kan I se, hvad der sker af aktiviteter, som I kan deltage i, hvis I har lyst.

Ture ud af huset er hovedsageligt om sommeren. Ca. 3 gange om året lejer vi motorikhallen, hvor alle kan deltage, så hold øje med opslagstavlen i Gyngehesten, hvor der blandt andet er tilmelding til turene.

Mad og hygge. Ca. hver anden måned laver vi mad sammen, se aktivitetsplanen. Ellers har vi madpakker med og vi tilstræber at spise sammen kl. 11.15, dog kl. 11.00 på tirsdagsholdet. Vi synger sammen vores madsang før vi spiser. Hvis man vil spise før, sætter man sig ved bordet ved indgangen.

Vi sørger for der er indkøbt kaffe, te og at der er frisk vand i køleskabet til fri afbenyttelse. Slik må ikke medbringes.

Børnene skal sidde ved bordene og spise af hensyn til hygiejnen og efter spisning vaske hænder.

Når vi alle har hjulpet med at rydde op, slutter vi af med lidt sanglege og altid farvelsang.

 

Regler:

Alle bedes læse vores ordens- og hygiejneregler. Da vi er mange børn og voksne sammen er det nødvendigt at overholde disse regler. Reglerne hænger på den hvide opslagstavle over den grønne reol.

Der hænger permanent en forældre telefon og adr. liste på opslagstavlen. Hvis du ikke vil have dit tlf. nr. m.m. på, så giv venligst besked.

Der må ikke bruges udesko i Gyngehesten. Vi har hjemmesko der kan lånes.

Gyngehesten har de lovpligtige forsikringer. I skal selv tegne en ulykkesforsikring på jeres barn.

Ved udmeldelse skal det ske på en udmeldelsesblanket her i Gyngehesten Ikke digitalt og ikke til kommunen. Vores opsigelsesperiode er kun 1 md. opsigelse pr. den 1. eller 16. i måneden.

 

Retningslinjer for fødselsdage i Gyngehesten:

Fejres barnet i Gyngehesten, må man medbringe boller, kage eller frugt (ikke slik). Så synger vi og hygger efter madpakkerne. Når fødselsdagen fejres i Gyngehesten, plejer vi ikke at give gaver.

Man må også gerne invitere hjem til privat fødselsdag i Gyngehestens åbningstid. Så skal Lotte vide det senest den 20. i måneden før, så det kan lægges ind i forhold til de øvrige aktiviteter. Hele det hold, man går på, inviteres - og man skal selv sørge for, at der er offentlige transportmuligheder eller samkørsel. Er man inviteret til fødselsdag hjemme hos et barn, behøver man ikke at give gave. Vil man gerne have en lille ting med, må man enten medbringe noget hjemmelavet eller evt. en lille gave til en max værdi af 30 kr.

Ønsker man ikke at fejre fødselsdag i Gyngehesten, er det også helt ok.

 

Afbud og ferier:

Hvis man er forhindret i at komme, er det vigtigt at der meldes afbud senest kl. 9.20 så vidt muligt. Der kan indtales besked på tlf. svarer eller sendes sms eller e-mail.

Gyngehesten.lotte@gmail.com tlf. 41 59 71 61.

Lukkedage: 4 uger i juli, som er betalingsfri, mellem jul og nytår og helligdage, som vil fremgå af aktivitetsplanen.