Om Gyngehesten

Gyngehesten er en selvejende institution under puljeordningen. Det betyder blandt andet, at vi får driftstilskud fra kommunen på lige fod med andre dagtilbud, og at vi følger dagtilbudsloven. Vi har åbent - med musikundervisning og kreative aktiviteter på tapetet - hver dag. Se mere under fanen "praktisk information".

Gyngehesten har desuden en forening med en forældrebestyrelse, som vælges for et halvt år ad gangen. 

Foreningen har ansat en daglig leder, to medhjælpere og en person til rengøring.

For at komme på ventelisten og få en plads i Gyngehesten skal man være medlem af foreningen Gyngehesten. Det koster 50 kr. pr. halve år. Foreningen er åben for alle børnefamilier, og når man er medlem kan man deltage i foreningens udflugter og øvrige arrangementer såfremt der er plads.

Man kan komme på venteliste, når barnet er 3 måneder og få plads fra når barnet er 6 måneder.

Herudover koster det 170 kr. pr. barn pr. måned for én dag om ugen. Da der er et begrænset antal pladser tildeles disse pladser efter, hvornår man har skrevet sig på ventelisten. Pengene opkræves via pladsanvisningen i jeres e-boks.

I denne pris er, foruden aktiviteterne, gratis kaffe og the til forældrene.

Børn som i forvejen gå i vuggestuen eller børnehave kan, som udgangspunkt, ikke gå her. Dog er det muligt, hvis vi ikke har venteliste. I så fald betaler man dobbelt takst, fordi vi ikke får tilskud fra kommunen. Husk at melde dit barn ud af Gyngehesten, hvis det skal begynde i vuggestue, børnehave eller skole. Der er 1-2 måneders opsigelse.

Man melder sig nemmeste ind i Gyngehesten ved at sende en mail til daglig leder Lotte Højfeldt på: gyngehesten.lotte@gmail.com.

Skriv: eget navn, adresse, telefonnummer, barnets navn og fødselsdato og evt. hvilken dag, der passer jer bedst. Samtidig indsættes 50 kr på Gyngehestens konto: Reg nr.: 9395, Konto nr.: 364 561 5610.  Eller til MobilePay erhvervsnr.: 32891. Når betalingen er registreret, skrives barnet på ventelisten, og så kontakter Lotte jer, når der bliver en ledig plads.

 

  • Mel-hoveder, juni 2018
  • Kartoffeltryk, maj 2018
  • Den Jyske Opera, maj 2018
  • Affaldsindsamling, april 2018
  • Kroppen, april 2018
  • Leg og hygge i Gyngehesten 2018