• Fastelavn, februar 2019
  • Motorikhallen, februar 2019
  • Babyopera, januar 2019
  • Mad-uge, januar 2019
  • Motorikbaner, januar 2019

Om Gyngehesten

Gyngehesten er en legestue og et kreativt værested for børn og forældre/bedsteforældre, der i hverdagen passer egne børn hjemme.

For at gå i Gyngehesten skal man meldes ind på et ugentligt hold (eller flere). Man kan altså ikke bare "droppe ind". Det betyder, at det er de samme børn og forældre, man møder hver uge og danner et fællsskab med.

Gyngehestens vision er, at alle børn (og forældre) skal have mulighed for at indgå i et fællesskab udenfor familien - også selvom man fravælger et traditionelt institutionsliv. Gyngehesten vil desuden gerne medvirke til en bred kulturel dannelse og benytter sig af både kommunale og private tilbud - som fx Natursamarbejdet, Børnekulturhuset, Aarhus Springcenter, Modelparken og Musikskolen LAURA. Derudover kobler vi os også på landsdækkende arrangementer som årets affaldsindsamling eller Bag for en Sag, der støtter Børns Vilkår. Endelig har vi indgået partnerskab med Den Jyske Opera for herigennem at kunne tilbyde endnu flere gode musikoplevelser.

Gyngehesten har åbent - med musikundervisning og kreative aktiviteter på tapetet - hver dag kl. 9.30-12.30. (se holdfordeling under fanen "Praktisk information").

Vi har desuden flere fælles ture ud af huset hver måned. (Se mere under fanen "Aktiviteter hver uge").  

 

Hvordan melder vi os ind?

For at komme på ventelisten og få en plads i Gyngehesten skal man være medlem af foreningen Gyngehesten. Det koster 55 kr. pr. halve år. Foreningen er åben for alle børnefamilier, og når man er medlem kan man deltage i foreningens udflugter og øvrige arrangementer såfremt der er plads.

Man kan komme på venteliste, når barnet er 3 måneder og få plads fra når barnet er 6 måneder.

Herudover koster det 170 kr. pr. barn pr. måned for én dag om ugen. Da der er et begrænset antal pladser tildeles disse pladser efter, hvornår man har skrevet sig på ventelisten. Pengene opkræves via pladsanvisningen i jeres e-boks.

I denne pris er, foruden aktiviteterne, gratis kaffe og the til forældrene. 

Børn som i forvejen gå i vuggestuen eller børnehave kan, som udgangspunkt, ikke gå her. Dog er det muligt, hvis vi ikke har venteliste. I så fald betaler man dobbelt takst, fordi vi ikke får tilskud fra kommunen. Husk at melde dit barn ud af Gyngehesten, hvis det skal begynde i vuggestue, børnehave eller skole. Der er 1-2 måneders opsigelse.

Man melder sig ind i Gyngehesten ved at sende en mail til daglig leder Lotte Højfeldt på: gyngehesten.lotte@gmail.com.

I mailen skal I skrive: eget navn, adresse, telefonnummer, barnets navn og fødselsdato og evt. hvilken dag, der passer jer bedst. Samtidig indsættes 55 kr på Gyngehestens konto: Reg nr.: 9395, Konto nr.: 364 561 5610.  Eller til MobilePay erhvervsnr.: 32891. Når betalingen er registreret, skrives barnet på ventelisten, og så kontakter Lotte jer, når der bliver en ledig plads.

NB: Der er i øjeblikket rigtig mange familier på venteliste og derfor 4-5 måneders ventetid.